LA MALEDICCIÓ DELS KENNEDY per RAMON GASCH

 


“LA MALEDICCIÓ DELS KENNEDY”

El fet que la família Kennedy, descendent de l’empresari Joseph P. Kennedy S., hagi estat envoltada d’una espècie de maledicció, podria semblar una llegenda fins que és comproven els fets reals. Si mirem la història més recent d’aquesta família, tenim un munt de casos d’accidents, morts violentes, assassinats i misteris dels que en citarem un quants, a fi de que en tingueu una idea:

-          12 d’agost de 1944 – Joseph (Joe) P. Kennedy, Jr, fill gran del patriarca, i germà de JFK va morir quan l’avió que pilotava, un BQ-8 experimental, va explotar sobre Anglaterra.

-          13 de maig de 1948 – Kathleen “Kick” Kennedy, coneguda com a Kathleen Cavendish, marquesa de Hartington, va morir d’un accident d’avió a França.

-           9 d’agost de 1963 – Patrick Bouvier Kennedy, un dels fills dels Kennedy, va morir de síndrome de trastorn de respiració infantil, dos dies desprès de néixer a una base militar de Massachusetts.

-          22 de novembre de 1963 – El President dels EUA, John F. Kennedy, va ser assassinat per Lee Harvey Oswald, a Dallas , Texas.

-          5 de juny de 1968 – El senador dels EUA, Robert F. Kennedy, germà de l’anterior, va ser tirotejat per Sirhan Sirhan, a les portes de l’hotel Ambassador a Los Ángeles.

-          25 d’abril de 1984 – David A. Kennedy, quart dels onze fills de Robert F. Kennedy va morir d’una sobredosi de drogues,  a un hotel de Palm Beach, Florida.

-          31 de desembre de 1997 – Michael LeMoyne Kennedy, un altre membre dels Kennedy, va morir en un accident d’esquí després de xocar contra un arbre.

-          16 de juliol de 1999 – John F. Kennedy Jr., va morir quan l’avió que pilotava es va estavellar a l’Oceà Atlàntic, a la costa de Massachusetts.

-          16 de setembre de 2011 – Kara Kennedy, filla de Ted Kennedy, un dels germans de la saga, va morir d’un atac de cor mentre feia exercici en un club de gimnàs de Washington.

-          16 de maig del 2012 – Mary Richardson Kennedy, antiga esposa Robert F. Kennedy, es va suïcidar als terrenys de casa seva a Bedford (NY)

-          1 d’agost de 2019 – Saoirse Roisin Kennedy Hill, neta de Robert F. Kennedy, va morir d’una dosi letal de drogues a la finca Kennedy de Cape Cod, Massachusetts.

-          2 d’abril de 2020 – Maeve Kennedy McKean, neta de Robert F. Kennedy i el seu fill de 8 anys es van ofegar al caure a l’aigua des d’una canoa on practicaven rem a la badia de Chesapeake....

Hi ha un munt més de casos , però creiem que ja hi ha prou demostració d’aquesta maledicció de la família Kennedy. Molts d’aquest fets encara continuen rodejats d’un misteri que no sembla que es pugui aclarir mai. Un dels casos més flagrants, del que no s’ha parlat, correspon a la primera tragèdia que hem comentat, la corresponent a l’explosió de l’avió de Joseph P. Kennedy ( el germà gran de JFK i que podeu contemplar a la fotografia) el 12 d’agost de 1944. Al 1986, un antic oficial de la Luftwaffe nazi, Karl-Heinz When, va assegurar que havia capturar Joe Kennedy a França el 14 de juliol de 1944, es a dir, un mes abans d’emprendre la missió amb el BQ-8. Segons el tal When, Joe Kennedy es va identificar com a tal i fou abatut quan va intentar d’escapar. Van córrer veus de cercles oficials dels EUA, que els alemanys van demanar un rescat pel gran dels Kennedy i quan els americans no van voler negociar, fou executat. Segons aquesta versió, la missió aèria on presumptament va morir, no fou més que una manera d’amagar la realitat.

Coses de la Història

Ramon Gasch





Comentarios

  1. Les morts dels rics no solen ser de gana... Cal advertir als néts d la nostra família que no s'ajuntin amb cap Ken nedy ciutadà.

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies, Ramon. Sempre amb l'avantguarda d'anècdotes o no, de la història

    ResponderEliminar
  3. Ja fa molts anys que es parla d'aquesta maladicció..peró tu ho descrius molt didàcticament. Molt interessant Ramón. Gràcies

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

LA VIDA ROMANA per RAMON GASCH

BOMBES A GRANOLLERS de RAMON GASCH